reede, mai 04, 2007

Kuidas me mty-d tegime ja uus kihlvedu!!

Eile siis oli Meil minu juures proov...või s.t bändikoosolek. Mis tähendas seda, et Indrek ja Kessu istusid läpakate taga ja täitsid pabereid. Kuna minul midagi suurt vastu vaielda ei olnud, või kaasa öelda, siis ma võtsin ka läpaka ja istusin moepärast nende kõrval!! See oleks yks ajalooline päev olnud, s.t keegi meist ei tarbinud alkoholi! Ei yhetgi õlut ega midagi muud seesugust, kui poleks ilmunud meie bändi "patuoinas" Kristi Giniga..
Tähtsad asjad tehtud, rääkisime Kristile oma kihlveost...see mis me indrekuga viimati sõlmisime, et pyhapäeva hommikuti kell kaheksa proovid... Kristi ei uskund, et me sellega hakkama saame, nii siis syndis uus kihlvedu, Kristi ja Indrek vedasid kihla, kristi ytles, et me ei saa hakkama sellega ja Indrek ytles, et saame, auhinnaks pudel rummi!! ääre pealt oleksid kristi ja indrek veel yhe kihlveo sõlminud ja meie oleksime saanud kessuga omavahel selle nende peale kihla vedada, aga Kristi siiski ei riskinud (sisu- see sama dieedi asi). Proov lõppes edukalt, meil on palju tööd teha ja uusi lugusid vaja vorpida!! Ja bändil on hymni sõnad olemas.
Nii et pyhapäeval kell kaheksa hakkame indrekuga demosid edasi tegema ja uute lugude kallale ka.
Ah jaa...bändil peaks synnipäev tulema...s.t otsustasime, et meil pole bändil synnipäeva, et teeks selle ntks. 19 Mai... põletajate klubis!!
Aga kihlveost saab veel lugeda siin

Kommentaare ei ole: